JouwTeaminBeweging

Breng jouw (zakelijke of sportieve) team in beweging in een sportieve, uitdagende omgeving onder topbegeleiding van betrokken coaches

Teambuilding

Sportteams

MEER INFO
Teambuilding

Bedrijven

MEER INFO

PROGRAMMA

Breng jouw zakelijke team in beweging in een sportieve, uitdagende en bosrijke omgeving onder begeleiding van betrokken coaches.

De kennis die wij bij Aleco opgedaan hebben in de sportwereld wordt doorvertaald naar actieve en uitdagende diensten voor jouw team. Of je nu als team voor een uitdaging staat of juist even tot rust en ontspanning moet komen, Aleco denkt met jou mee.

Bij Aleco kan je terecht voor (social) events met een gouden randje, diverse teambuilding activiteiten en trainingen op het gebied van weerbaarheid.

Voor elke zakelijke vraag hebben wij een sportief antwoord om Jouw Team In Beweging te krijgen. Benieuwd naar wat meer informatie over ons diverse aanbod? Kijk dan vooral nog even verder! Interesse? Mail ons!

Aleco luistert en levert!

We hadden een idee voor onze personeelsbijeenkomst en Koen wist na een brainstormsessie met ons hier op korte termijn met zijn enthousiasme en creativiteit een super invulling aan te geven.

Het is ook fijn, dat er horeca aanwezig is om zo een compleet verzorgde avond af te kunnen nemen bij Aleco!

Ilse - Rabobank Zuid-Nederland

Teambuilding

Teamwork

MEER INFO
Teambuilding

(Sociale) Events

MEER INFO
Sporten in een groep met deskundige begeleiding

Mentale kracht

MEER INFO