Boks Academie

Voor het bokstalent dat nog wel een ronde extra door zou kunnen gaan! De Aleco boksschool, altijd gaan voor goud.

Programma Aleco Boks Academie

Voor de fanatieke boksers die het meeste uit hun talent willen halen staan wij klaar. Onze boksschool (Aleco All Stars Boks Academie) richt zich op topsport en is op verschillende niveaus actief, om zo voor elke leeftijd de beste begeleiding te garanderen. We werken hierin met:

 

Wedstrijdboksen bij onze Boksschool

De Aleco All Stars Boks Academie is voor boksers die op nationaal of internationale niveau willen presteren. Echter is het niet verplicht om deel te nemen aan wedstrijden, voor de 16+’ers zijn er fanatieke (wedstrijd gerichte) trainingen. Om verantwoord deel te kunnen nemen aan wedstrijden wordt er in samenspraak met de trainers, ouders en bokser zelf gekeken hoe het er voor staat.

Trainen op hoog niveau, met professionele en persoonlijke aandacht. Hoewel je als bokser individueel in de ring staat, bestaat onze groep uit een aantal hechte en enthousiaste boksers. Train mee in deze groep, waar we elkaar ook meenemen en van elkaar willen leren. De aandacht ligt op punten als:

 

Kidsboksen bij onze Boksschool

Het kidsboksen valt onder het All Stars programma Jong Geleerd en is voor talenten in de dop! Hierbij wordt er aandacht besteed aan talentontwikkeling op algemeen en (boks-)specifiek niveau. Er wordt getraind in een enthousiaste groep met een leuke en gezellige sfeer. De ideale omgeving om je eerste stappen in het boksen te zetten! Belangrijke onderdelen binnen deze groep zijn:

 

Abonnement

De Boks Academie valt onder het All Stars-programma. Wanneer je gebruik gaat maken van het All Star aanbod voor talentontwikkeling, dan sluiten we samen een talentenovereenkomst af. Hiermee ben je verzekerd van topbegeleiding en topzorg om jouw dromen en ambities waar te maken! Het bijbehorende All Star talentenabonnement sluit je af via Sportbit Manager.

All Stars Talentenovereenkomst (per maand) € 37,50
All Stars Talentenovereenkomst (eenmalig) € 450,00

 

Download de SportBit-app!
Klik hier om de app te downloaden voor Android.
Klik hier om de app te downloaden voor iOS.

 

Interesse in deelname aan de Boks Academie? Neem contact op via ons contactformulier!