Masterclass | Je bent zelf het beste medicijn

In deze masterclass willen we je inspireren om uit te gaan van je eigen kracht en gezondheid voordat je naar supplementen of medicijnen grijpt.

16-11-2023
19:30 tot 21:00
Gratis

Toelichting

Welkom bij onze masterclass over een belangrijk thema: “Je bent zelf het beste medicijn: Voorkomen is beter dan genezen.”

We geloven sterk in het idee dat onze levensstijl een cruciale rol speelt in het behouden van een goede gezondheid. In deze masterclass willen we je inspireren om uit te gaan van je eigen kracht en gezondheid voordat je naar supplementen of medicijnen grijpt.

Margreet zal je meenemen in het informatieve gedeelte van deze masterclass. Ze zal benadrukken hoe onze dagelijkse keuzes met betrekking tot voeding, beweging, stressmanagement en slaap de sleutel kunnen zijn tot het behouden van een gezond en vitaal leven. Ze zal ook benadrukken hoe preventie vaak effectiever is dan genezen en hoe het aanpassen van je levensstijl de basis kan leggen voor een lang en gezond leven.

Na het informatieve gedeelte, zal een van onze trainers je begeleiden tijdens een beweegmoment. Hiermee willen we laten zien hoe plezierige lichaamsbeweging een wezenlijk onderdeel kan zijn van een gezonde levensstijl. Je zult ontdekken hoe eenvoudige oefeningen en activiteiten je fysieke en mentale welzijn kunnen bevorderen.

Laten we samen aan de slag gaan om te begrijpen hoe we ons eigen beste medicijn kunnen zijn en hoe we preventieve maatregelen kunnen nemen om een gezond en vitaal leven te leiden. Geniet van de masterclass en vergeet niet dat jouw gezondheid in jouw handen ligt!

Aanmelden

Training informatiepagina :: Aleco Sport Visions (sportbitapp.nl)

Vragen?

Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen via e-mail info@aleco.nl of bel ons op 0165-743005

Locatie

Talentencentrum Zuidwest-Nederland
Sportpark Vierhoeven
Nispenseweg 3, Roosendaal

Prijs

Gratis