Vitaliteitsdag | Middag

Krijg inzicht in uw vitaliteit en gezondheid en krijg persoonlijk advies hoe u vitaal en fit kunt blijven

19-03-2024
13:30 tot 16:30
gratis

Toelichting

Welkom bij onze vitaliteitsdag

Ben je 55 jaar of ouder en op zoek naar een informatief, actief en gezellig moment om te werken aan je algehele fitheid? dan ben je bij ons op het juiste adres!

Tijdens de vitaliteitsdag staat jou welzijn centraal. Ons deskundige team voert een uitgebreide evaluatie uit waarbij we je bloedruk, saturatiewaarden en fysieke gezondheid meten zoals kracht, lenigheid en stabiliteit. Ook hechten wij veel waarde aan het welzijn van je geestelijke gezondheid en besteden daar de nodigde aandacht aan.

Wat kun je verwachten op de vitaliteitsdag?

Persoonlijke tips: na de evaluatie ontvang je praktische en bruikbare tips om vitaal en fit te blijven. Tijdens de vitaliteitsdagen informeren wij de ouderen ook over het beweegaanbod dat wij bieden. Dit helpt ouderen op weg naar een actiever en socialer leven.

Deskundig team: de vitaliteitsdag wordt ondersteund door experts, waaronder fysiotherapeuten, podotherapeuten en fysieke trainers.

Gezellig samenzijn: we sluiten de ochtend af met een kopje koffie en de gelegenheid om al je vragen te stellen. Sociale contacten zijn belangrijk voor het welzijn van mensen, zeker voor ouderen. Ouderen die niet of nauwelijks in contact komen met anderen, bewegen daardoor vaak veel minder. Minder bewegen heeft een groot negatief effect op hun gezondheid. Door voor ouderen (sociale) activiteiten te organiseren, blijven zij actief niet alleen fysiek maar ze voelen zich ook actief betrokken bij de samenleving.

Investeer in je welzijn en ontdek hoe je vitaal fit kunt blijven. Schrijf je vandaag nog in via de aanmeldbutton op deze pagina voor onze vitaliteitsdag en zet de eerste stap richting een betere leefstijl!

Masterclass Positieve gezondheid

Ontdek een nieuwe kijk op gezondheid tijdens onze masterclass. Leer dat gezondheid meer is dan alleen fysiek welzijn. Het gaat ook om je mentale gesteldheid, je sociale contacten, doen waar je blij van wordt en het omgaan met veranderingen. In deze masterclass ontdek je hoe je op een andere manier naar je eigen gezondheid kunt kijken. Doe mee en leer hoe je niet alleen lichamelijk fit blijft, maar ook mentaal en emotioneel in balans kunt zijn.

Vragen?

Voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact opnemen via e-mail: info@aleco.nl of bel ons op: 0165-743005

 

Locatie

Talentencentrum Zuidwest-Nederland
Sportpark Vierhoeven
Nispenseweg 3, Roosendaal

Prijs

gratis