Aleco Inside! Meet The Team Amy Hasselton

Vandaag in de Aleco Inside! Meet The Team blog stelt Amy Hasselton zichzelf aan jullie voor.

Aleco Inside met Amy Hasselton, ik ben 21 jaar en ik kom uit Roosendaal. In november ben ik officieel bij het team van Aleco gekomen voor het uitvoeren van de marketing en communicatie taken. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg en ik heb daarbij mijn bachelor Sportmarketing behaald. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, zoals bijvoorbeeld bij de Atletiekunie. Daarnaast vond ik van alle onderwerpen die tijdens de studie voorbij zijn gekomen online marketing het interessants. Ik heb daarom ervoor gekozen om tijdens de studie mij verder te verdiepen in dit onderwerp door middel van de minor Online Marketing.

De studie heb ik gecombineerd met mijn sport atletiek, met als specialiteit de meerkamp. In de u20 categorie ben ik Nederlands kampioen vijfkamp en ook Nederlands kampioen bij het onderdeel verspringen geworden. Mijn favoriete onderdelen? Ik zou zeggen het verspringen en hoogspringen, ook al vind ik eigenlijk alle zeven onderdelen leuk! Vanaf mijn zesde ben ik al begonnen met atletiek, dus al 15 jaar sta ik op de atletiekbaan. Op dit moment train ik zes keer in de week en maak ik flink wat uren op de atletiekbaan, waarvan drie keer in Roosendaal en drie keer in Rotterdam. Ik loop ook al een aantal jaren bij Aleco rond, eerst voor trainingen en nu ook om er te werken.

De komende tijd ga ik voor een aantal uur aan de slag bij Aleco om aan de marketing en communicatie te werken. Dit doe ik voor Aleco, maar ook voor Talentencentrum Zuid West Nederland. Mijn focus ligt vooral op het social media kanaal LinkedIn, daar ga je de komende tijd dus interessante content op voorbij zien komen. Ik kijk er naar uit om naast mijn atletiekcarrière nu ook stappen te maken binnen het werkveld.

Volgende keer in de Aleco Inside! Meet The Team blog stellen wij onze fitness trainer Jesse Potters voor.

Aleco Inside! Meet The Team Amy Hasselton