Aleco voetbaltalent in de spotlight

Mini-interview met Kamil

Aleco is al jaren bezig met het opleiden van jonge talenten met voetbal in Roosendaal. Verschillende voetballers hebben via Aleco hun weg al gevonden naar het regionale, nationale of internationale podium. Eén van onze huidige talenten die zijn meters maakt bij Aleco is Kamil. Lees hier een kort interview met Kamil.

Hey Kamil, voor wie jou nog niet kent: Stel jezelf eens voor.

Hoi allemaal! Ik ben Kamil en ben 9 jaar oud. Ik voetbal bij SV Dosko 

 

Loop je momenteel ergens stage bij een of andere club?

Ja zeker. Momenteel loop ik stage bij NAC Breda en RBC Roosendaal. Natuurlijk hoop ik dat ik bij NAC Breda de kans krijg!

 

Wat hoop je te bereiken in het voetbal? En Hoe denk je dat te bereiken?

Ik train bijna elke dag wel een keer. Ik train sowieso twee keer per week bij SV Dosko, één keer per week bij de Aleco AllStars Voetbal Academie en één keer per week bij Guy Soccer Support. Mijn grootste droom is om later bij een hoge club te voetballen, bijvoorbeeld Ajax Amsterdam.

 

Wat zijn je sterke punten als voetballer?

Naar mijn mening zijn dat schieten, pasen, soms een actie, trucjes en altijd veel zin hebben om te trainen!

 

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Soccer Support nog extra te trainen?

Ik ben bij Soccer Support gekomen op advies van de Aleco AllStar voetbaltrainers. Het trainen bij Aleco vind ik superleuk en je krijgt er veel aandacht, maar één-op-één aandacht krijg ik van trainer Guy. Een uurtje per week alle aandachtspunten trainen die de trainers van Aleco met Guy doorspreken. Natuurlijk train ik bij de Aleco AllStars en Guy van Soccer Support om nog beter te worden evooral omdat ik het superleuk vind.

 

Heb je nog een boodschap voor andere voetballers?

Om bij Aleco te zijn en begeleiding te krijgen van Guy Soccer Support. Hier kom ik heel veel echte topsporters tegen. Zo weet ik dat ik niet alleen ben met grote dromen, er zijn veel talenten die elke dag net als ik hard werken. Mijn tip voor mijn mede voetbal talenten is: Doe altijd je best en veel succes.