Wat maakt MeetYourTalents! bijzonder?

Op zoek naar jeugdzorg? Wij bieden oprechte aandacht en professionele coaching met sport als middel voor kwetsbare jongeren met (onontdekte) talenten en ambities en bieden verschillende uitstroom mogelijkheden.

Waarmee onderscheiden wij ons met MeetYourTalents! in vergelijking met andere zorgaanbieders?

Wij bieden een plek voor kwetsbare jongeren en onderscheiden ons op de volgende 3 vlakken;

Laagdrempelig

Sportpark Vierhoeven is de locatie waar ons gebouw, het talenten centrum zuid west Nederland, te vinden is. Je loopt vanaf de parkeerplaats langs de voetbal velden om bij ons gebouw uit te komen. Dit is een van de redenen dat onze locatie bijdraagt aan het laagdrempelige karakter van MeetYourTalents!.

Daarnaast maakt, de gevarieerde mix van bezoekers in ons gebouw, dat je niet zomaar een zorgorganisatie binnen loopt. Er lopen talentvolle sporters, recreatie sporter, business mensen en revalidanten van de fysio rondt. Zij zorgen er samen met al onze medewerkers voor dat je je welkom voelt op het terrein en binnen onze muren.

Sport als middel

Bij MeetYourTalents! maken wij veelvuldig gebruik van sport als middel. Je komt bij ons niet 5 dagen 6 uur lang sporten, maar dagelijks zijn we bezig met een vorm van sport of spel. Dit doen we o.a. om je fysiek fit te maken of te houden, waardoor je makkelijker uit bed komt of een school/werkdag beter vol kan houden.

We gebruiken sport ook om te werken aan verschillende mentale aspecten. Een voorbeeld van een oefing kan zijnen in sociale situaties of omgaan met verschillende emoties.

Uitstroom mogelijkheden

Dankzij het talenten centrum zuid west Nederland hebben wij bij MeetYourTalents! een enorm netwerk aan bedrijven en opleidingsinstituties binnen een breed aanbod van sectoren. Onze partners bieden onze jongeren en deelnemers kansen binnen hun bedrijf te kunnen oriënteren of waar mogelijk zelfs aan de slag te kunnen gaan. Dit geldt niet alleen voor de MYT! Fit4thejob trajecten, maar ook onze jongeren in de onderwijs of dagbestedingsgroep. Wij beiden uitstroom mogelijkheden voor kwetsbare jongeren.

Nieuwsgierig geworden naar alle andere reden waarom MeetYourTalents! een bijzondere plek is om jeugdhulpverlening te krijgen of in te zetten? Mail of bel ons dan vrijblijvend voor advies of een afspraak.