Fit4Summer

Wil je graag gewicht verliezen maar weet je niet waar te beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

 Met de zomer om de hoek, is het tijd om in vorm te komen en te werken aan een gezond lichaam! In deze blog zullen we onze zomer actie bespreken waarmee we je kunnen helpen om fit(ter) de zomer in te gaan.

 

 

 

 

8 weken (2 maanden) lang onbeperkt sporten en begeleiding voor 65,- euro. 

 

Wij snappen dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen als het aankomt op het verliezen van gewicht. Wil je wel echt aan de slag gaan om je ideale gewicht te behalen? Dan is deze 8 weken acties echt iets voor jou. Wij helpen je in 8 weken tijd gewicht te verliezen en jouw doelen te bereiken*. (*we kunnen geen wonder doelen behalen maar een verschil kunnen we zeker maken in 8 weken.)

Voordat we naar de tips en trucs gaan, lichten wij eerst toe wat het Fit4Summer programma inhoud en wat wij hierin bieden.

Waarom het programma bij ons volgen?

Wil je fit worden en meer energie hebben? Kom dan bij ons trainen en ervaar de voordelen van een regelmatige work-out. Wij bieden een speciale actie aan waarbij je met 8  weken trainen een stap dichter bij jouw doelen kunt komen. Hier zijn enkele redenen waarom trainen bij ons de juiste keuze is:

1. Professionele begeleiding

Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij hun fitnessreis. Ze kunnen je helpen bij het opstellen van een trainingsplan dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd (of deze voor jou opstellen). Daarnaast begeleiden ze je bij het uitvoeren van de oefeningen om blessures te voorkomen en het beste resultaat te behalen.

2. Variatie in trainingen

Onze sportschool biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden, van cardio tot krachttraining en van groepslessen tot personal training. Dit betekent dat je nooit verveeld raakt en altijd de juiste training kunt vinden die past bij jouw fitnessdoelen en voorkeuren.

3. Motiverende omgeving

Onze sportschool bevindt zich in een motiverende omgeving waarin je wordt aangemoedigd om jouw doelen te bereiken. Je traint in een omgeving met gelijkgestemde mensen die ook bezig zijn met hun fitnessreis. Tijdens de trainingen word je aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen.

4. Resultaten zien

Bij ons zul je na 8 weken trainen de resultaten van jouw inspanningen zien. Je zult meer energie hebben, je beter voelen en zien dat jouw lichaam strakker en fitter wordt.

5. Speciale actie

Als je nu bij ons komt trainen, profiteer je van onze speciale actie waarbij je voor 8 weken kunt trainen tegen een speciaal tarief. Hierdoor kun je tegen een voordelig tarief kennismaken met onze sportschool en ervaren wat wij te bieden hebben.

 

Wat houdt onze 8 weken ‘summerbody / fit4summer’ actie programma in

 

Kortom, kom bij ons trainen en merk het verschil! Wij zijn er om jou te begeleiden bij jouw fitnessreis en om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een gratis intake aan voor het fit4summer programma en begin jouw reis naar een fitter en gezonder leven!

Ben jij nu al overtuigt? Dan kan je vandaag al het actie abonnement afsluiten. Wij nemen binnen 1 dag contact met jou op voor het inplannen van de intake en fysieke test zodat je binnen 48 uur kunt starten met jouw fitnessreis voor de zomer.

Klik hier voor het afsluiten van het tijdelijke Fit4Summer actie abonnement.

 

Let op! deze actie is geldig tot eind mei 2023, daarna zal het niet meer mogelijk zijn om dit abonnement met deze korting af te sluiten.

Fit4Summer