Maak van jouw vitaliteit je prioriteit!

Ook goede voornemens gemaakt om in 2022 jouw gezondheid weer een boost te geven? Wil je het dit keer echt anders aanpakken? Noteer dan alvast maandag 21 februari 19.30 uur in jouw agenda!

Maandag 21 februari 19:30 organiseren wij in samenwerking met Manon Broumels, vitaliteitscoach i.o. een actieve bijeenkomst waarin je aan de slag gaat om prioriteit te geven aan jouw vitaliteit!

In deze blog stelt Manon zich aan jullie voor en vertellen wij wat een vitaliteitscoach doet en wat zij mogelijk voor u kunt beteken.

Manon Broumels - Maak van jouw vitaliteit je prioriteit!Wie is Manon Broumels?

“Ik ben Manon Broumels. Ik ben 46 jaar. Eigenaresse van 2 echocentra waar  zwangerschapsecho’s en gynaecologische echo’s maken op verwijzing van verloskundigen en huisartsen. Een geweldig en interessant vak waar ik dit jaar mijn 25 jarig jubileum vier. Verder ben ik altijd heel erg sportief geweest en enkele jaren geleden begonnen met triathlons. Dit is inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Ik heb mezelf 4 jaar geleden gekwalificeerd voor het WK en hieraan mogen deelnemen. One in a lifetime experience.

Opleiding tot vitaloog

Ik ben altijd al erg verbonden geweest met vitaliteit.  De wens om me hierin te verdiepen, stond al lang op mijn lijstje. In september 2021 ben ik de opleiding tot Vitaloog gestart aan de Vitacademie in Eindhoven.

Mijn opleiding tot vitaloog is in 1 woord een prachtige reis. Wat een kennis, kunde, inzichten en ervaring mag ik opdoen.

Een vitaloog begeleidt individuen, teams en organisaties naar meer vitaliteit, zodat ze (nog)meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.

Een vitaloog helpt mensen inzicht te krijgen in de factoren die ervoor zorgen dat ze zich sterk en fit voelen en zo beschikken over mentale veerkracht en doorzettingsvermogen.

Vitaliteit maakt blij

Op 21/2 wil ik graag mensen stil laten staan bij hun vitaliteit, inzichten geven en daardoor intrinsiek motiveren om met hun vitaliteit aan de slag te gaan. Tevens is dit een mooi moment om mezelf uit te dagen om voor het eerst voor een grotere groep te staan en mijn kennis te delen. Spannend maar ik heb er erg veel zin in.

Na deze bijeenkomst zal jij de tips and tricks kennen om nog meer/ beter prioriteit te stellen aan jouw vitaliteit

 

Door te werken aan je vitaliteit ga je werken aan de beste versie van jezelf! Deze avond mag je gewoon niet missen!

 

Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in voor deze bijeenkomst.