Meet the team

Nieuwe trainers binnen Aleco!

Sporten mag langzaamaan weer met steeds meer vrijheid en dat is een mooi gegeven. Nu jullie weer terug komen naar onze locatie, willen we jullie graag voorstellen aan wat nieuwe gezichten binnen ons team! Vandaag laten we je kennis maken met onze nieuwe team-members: Kjetil, Lennard, Salim en Janne.

Ik ben Kjetil

24 Jaar en ik heb Aleco eerder ontdekt door er 12 weken stage te lopen voor de opleiding sport en bewegen. Hierna heb ik steeds de ontwikkelingen van Aleco nauw gevolgd. Na de opleiding sport en bewegen ben ik begonnen aan de opleiding Ergotherapie. Door Corona was deze opleiding niet de beste keuze. Toen er vanuit Aleco de vraag kwam naar nieuwe trainers heb ik besloten mij hiervoor op te geven.

Ik zal mij gaan inzetten voor het geven van groepslessen en trainen van de sporters. Mijn manier van deze te begeleiden is met plezier, functioneel nieuwe dingen leren. Ik zal het Vitaal Fit programma helpen groeien. Ook zal ik meewerken aan de promotie voor Aleco in de Noorder Kempen. Ik ben zelf ook een actief gevechtssporten. Hierdoor ben ik het gewend om tot het uiterste te gaan. Dit zal ik ook telkens doen bij alles wat ik voor Aleco doe.

Hallo, mijn naam is Lennard

Ik ben 23 jaar en woonachtig in het Zeeuwse Middelburg. Hiervoor heb ik de opleiding Sportkunde gevolgd aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen, waar ik in november 2020 ben afgestudeerd. Inmiddels ben ik 1,5 jaar werkzaam als trainer bij JVOZ in Vlissingen (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland). Hier ben ik assistent-trainer bij de O11 en O14. Zelf voetbal ik ook bij het tweede elftal van Arnemuiden. Als ik wat tijd over heb, ga ik ook nog wel eens tennissen met vrienden.

Via contact met André heb ik kennisgemaakt met Aleco en alles wat daarbij hoort. Uiteindelijk sprak de ambitie, werkwijze en omgeving mij zo aan dat ik vond dat ik deze kans niet kon laten liggen.

Het werk bij JVOZ ga ik combineren met mijn werkzaamheden voor Aleco. Ik ga mezelf bezig houden met de projecten Jouw Team In Beweging en Fit4TheJob. Tevens zal ik meewerken in de organisatie van de AllStars Talentendag voetbal. Gedurende mijn periode bij Aleco wil ik graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf na de corona-periode. Ik kijk uit naar deze periode binnen de organisatie en ik verwacht dat we als Aleco zijnde ons goed kunnen ontwikkelen.

Salim, 30 jaar.

Sport vormt een belangrijk deel van mijn dagelijks leven. Ik speel sinds 2013 zaalvoetbal op Eredivisie niveau in Vlissingen en ben daarnaast al enige jaren actief als jeugdtrainer. Momenteel als trainer van de Jo14-1 van Jeugdvoetbal Opleiding Zeeland (JVOZ).

Na afronding van de studie Sportkunde (Health) ben ik gaan werken als bewegingsagoog in de ouderenzorg, waar ik 2 jaar werkzaam ben geweest.

Toen is Aleco op mijn pad gekomen. De passie voor sport en bewegen die Aleco uitstraalt spreekt mij erg aan. Ik kijk er dan ook naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de verschillende programma’s. Ik zal mij als Talentcoach voornamelijk bezighouden met de AllStars en Fit&Gezond.

Mijn naam is Janne

Ik ben 18 jaar oud en ik doe de opleiding sport- en bewegingscoördinator op het CIOS en zit inmiddels in mijn derde jaar.

Begin van het schooljaar ben ik gestart met stage lopen bij Aleco. Hier heb ik geleerd om goede circuit trainingen te geven met de juiste begeleiding. Ik merkte al snel dat ik het een leuke en gezellige groep vind. Als ik training geef zijn de sporters altijd erg enthousiast en doen goed mee. Het stage lopen is dus goed bevallen en daarom ga ik door met trainingen geven! Ik vind belangrijk dat tijdens mijn trainingen plezier is en een leuke sfeer gecombineerd met hard werken.