Move2Run & More

10 weken lang gaan wij aan de slag om samen met u uw loopdoel te behalen.

Of je nu voor het eerst wil gaan hardlopen, het na lange tijd weer wilt oppakken of je huidige manier van lopen wilt verbeteren dat kan tijdens deze training.

10 weken lang beiden wij 3x per week een Move2Run training aan ingedeeld op 3 levels.

 

Indeling trainingen

Level beginner

Blessurevrij verantwoord starten met hardlopen

 Binnen 10 weken is een 5km duurloopje “appeltje eitje”. Heb jij nog nooit hard gelopen maar wil je toch eens de 5 km van Roosendaal lopen begin dan nu met trainen en voorkom vervelende blessures.

Wij garanderen je dat je na 10 weken de 5 km kan lopen misschien nog niet in je gewenste tijd.. maar alles stapje bij stapje. Na deze 10 weken houden wij natuurlijk niet op met begeleiden wil je veder uitbreiden of verbeteren dan gaan wij samen kijken hoe dat het beste kan.

Start maandag 3 oktober 20.00 beginners

 

Level gevorderden

Hardlopen als ultieme sportbeoefening leven-lang duurloopje van 10km of meer,  jezelf uitdagen

Lekker 2 tot 3x per week een duurloopje van 5 tot 10km en meer. Blessurevrij met de juiste looptechniek steeds jezelf verbeteren en verbazen. Hier ligt de focus veel meer op de techniek van het lopen.

Heb je al ervaring maar is het nog niet op het gewenste niveau of merk je dat je niet meer vooruitkomt. Dan kan je die stap in groep zetten tijdens de gevorderde training. Hier wordt er gewerkt aan de noodzakelijke punten om verantwoord weer progressie te maken. Zo kan de looptechniek verbeterd worden en stabiliteitsoefeningen toegevoegd om zo blessures te voorkomen. Ook wordt er samen hardgelopen aan de hand van een stelselmatig progressief loopschema dat wekelijks opgevolgd wordt. Dit zal opgebouwd zijn om 10km te kunnen lopen.

Start woensdag 5 oktober 20.00 gevorderden

 

Level algemeen

1x per week werken aan je looptechniek voor alle niveaus

Samen werken aan een leven lang blessurevrij hardlopen. Trainingen op looptechniek, specifieke voorwaarden zoals: Kracht, stabiliteit, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen

Start zondag 9 oktober 10.00 algemeen

 

Gratis multidisciplinaire inloopspreekuren.

Dit initiatief wordt ondersteund door Jongmans-FysioSupport en Profysic (sport) podotherapie. Jongmans-FysioSupport ondersteunt het Move2Run & More traject op het gebied van preventieve en curatieve zorg.

Zie beiden een gratis multidisiciplinaire #inloopspreekuren voor sporters regio Roosendaal!
Vanaf eind september biedt Jongmans-FysioSupport in samenwerking met Profysic sportpodotherapie gezamenlijke inloopspreekuren aan in het Talent Centrum Zuid West Nederland in Roosendaal. Dit #inloopspreekuur is voor iedereen kosteloos toegankelijk. Vaak ontstaan er aan het begin van een nieuw sportseizoen verschillende klachten in onder andere hielen, enkels, knieën of spier gerelateerde blessures. Het is dan belangrijk om op tijd deskundige hulp in te schakelen om langdurige blessures te voorkomen. Kom op onderstaande data tussen 17.00 en 18.00 uur langs op ons spreekuur bij Jongmans-FysioSupport op de Nispenseweg 3 in #Roosendaal. Dan kijken we samen met jou wat de beste behandeling is!
29 september 17.00-18.00 uur
13 oktober 17.00-18.00 uur
27 oktober 17.00-18.00 uur
10 november 17.00-18.00 uur

 

Doe nu voor oktober nog een proeftraining mee en sluit in oktober aan voor dit 10 weken programma.

Proeftraining aanvragen doe je hier.

Contact gegevens voor vragen of extra informatie.

Trainingen:  andre@aleco.nl

Inloopspreekuren Fysio: paul@jongmans-fysiosupport.nl

Inloopspreekuren (sport) podotherapie: yannick@profysic.nl

Move2Run & More