Ondernemen bij Aleco is (top)sport  

Iedere dag maximale inspanning, toewijding en volharding

Bij Aleco willen we niet naast het podium eindigen of ergens in de middenmoot. Wij willen winnen, de beste zijn. Ten alle tijden het beste resultaat behalen. We willen steeds winnen, optimale prestaties halen. Daarvoor moeten we trainen en samenwerken. Niet enkel op papier of met woorden, maar door elke dag te handelen naar wat het beste is voor onze klanten en sporters. En dat vraagt iedere dag maximale inspanning van onze medewerkers en een enorme toewijding en volharding. Het is ondernemen op elk niveau van onze bezigheden.

Ondernemen is topsport  Aleco is door topsporters voor topsporters én ambitieuze talenten 

Binnen het bedrijf Aleco bestaan er 5 productgroepen. Elke productgroep heeft een of meerdere verantwoordelijke binnen de organisatie. Iedere persoon in een dergelijke positie binnen Aleco fungeert als “ondernemer”. Als ondernemer ga je voor jouw eigen product en wil je presteren, elke dag opnieuw. Onze medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je moet de acties ondernemen die nodig zijn om de klant te voorzien van de maximale beleving. Het leven van een ondernemer/werknemer bij Aleco vraagt veel van de veerkracht, de ambitie, het niveau en de motivatie van de betrokkenen. Net als bij onze talenten en topsporters.  

Loyaliteit is binnen Aleco essentieel, net als bij topsporters in teamverband. Ook individuele sporttoppers moeten een hoge loyaliteit hebben naar hun medesporters, trainer/coaches en supporters, om er maar enkele te noemen. Binnen het bedrijf Aleco ben je een team player, verantwoordelijk voor eigen prestaties maar altijd in team belang. Het team van Aleco bestaat uit specialisten op het gebied van coaching, training, talentontwikkeling, revalidatie trainers en (para-)medisch, maar ook pedagogen en studie begeleiders werken elke dag samen om gemeenschappelijke doelstellingen te behalen.  

Onze klanten en relaties verwachten van de Aleco medewerkers dat zij ten alle tijden enthousiast en positief zijn. Deze “feelgood” sfeer van onze medewerkers zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Wanneer je als Aleco medewerker deze competitie elke dag weer aangaat, moet je zelf prettig in je vel zitten. Topfit als een topsporter elke dag naar het werk, goede arbeid-rust verhouding en een gezonde leefstijl is hierin noodzakelijk. 

Elke dag Topservice en begeleiding, hoe dan?  

Ellenlange vergaderingen, overlegvormen, visie en strategische bepalingen: daar doen wij niet aanZelf zorgen voor complete kennis, goede voorbereiding en verdieping in de klant en sporter is nummer 1. De kennis en klantervaringen delen wij op de werkvloer, “on the job”. Meestal betrekken wij de klant bij het tot stand komen van een plan van aanpak. Bij sporters, zakelijke relaties en maatschappelijke cliënten is dit de aanpak. Wij doen het samen!

Nieuwsgierig naar het “topsport” bedrijf Aleco? Neem contact op en wij kijken graag wat we jou aan kunnen bieden!