Samen Sporten en Elkaar Ontmoeten

De Drie Musketiers van Aleco

Samen Sporten en Elkaar Ontmoeten: De Drie Musketiers van Aleco

Bij Aleco bruist het van sportieve energie. Hier komen verschillende sporters samen, variërend van doorgewinterde topsporters tot beginnende talenten, van zij die net beginnen met sporten tot degenen die al decennia lang actief zijn. Als blijk van waardering willen we graag enkele van deze sporters in de schijnwerpers zetten. In dit geval gaat het om onze ‘Drie Musketiers’: Piet Keijsers, Johan Rijnvos en Kees van Meer.

Een Verbinding die Decennia Teruggaat

Deze drie heren hebben elkaar leren kennen op de sportclub. Allen zijn ze lid van Thor, waar Piet en Johan elkaar 40 jaar geleden voor het eerst ontmoetten. Ze begonnen samen te sporten en deelden hun passie door de jaren heen. Zo’n 7 jaar geleden voegde Kees zich bij de wandelgroep van Thor. Hierdoor kwam hij in contact met Piet en Johan en ontstond er een nieuwe vriendschap.

Sinds Het Begin Samen Sporten

Vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen, zijn ze samen blijven sporten bij Thor. In oktober 2022 voegde Piet zich bij Aleco, na een succesvol revalidatietraject bij Jongmans Fysiosupport. Op zoek naar iets anders dan wandelen, besloot hij de overstap te maken. Zijn enthousiasme was aanstekelijk en bracht Johan over om ook mee te doen. Na een vrijblijvend intakegesprek begonnen deze twee heren aan hun fitnessreis. Binnen twee maanden overtuigden ze Kees om ook deel te nemen, wat leidde tot een onafscheidelijk sporttrio.

 

Samen Sporten en Elkaar Ontmoeten

Samen Sterker, Samen Gemotiveerd

Samen sporten blijkt voor hen de ideale manier om hun energie te bundelen. Het motiveert hen enorm om te weten dat ze niet alleen staan in hun sportieve inspanningen. Deze gedeelde ervaring fungeert als een stimulans om te blijven trainen en zichzelf voortdurend te verbeteren.

De Nazit, Een Belangrijk Ritueel

Na elke training zie je de Drie Musketiers in de Aleco-kantine zitten. Ze genieten van het gezellig samenzijn met medesporters na het sporten. Dit sociale aspect vinden ze erg waardevol. Ze prijzen Aleco om de gelijke behandeling die ze hier ontvangen. Of het nu de fitnessinstructeur, de groepslesdocent of de eigenaar is, iedereen begroet hen enthousiast en biedt hulp waar nodig. Dit gevoel van gemeenschap en gelijkwaardigheid is voor hen een van de belangrijkste redenen om bij Aleco te sporten. Hier ontmoeten ze niet alleen nieuwe mensen, maar groeien ze ook op sociaal vlak.

Ontdek Het Zelf

Benieuwd waarom deze heren Aleco zo aangenaam vinden? Je kunt nu een gratis intakegesprek aanvragen, eventueel samen met je sportmaatje. Op deze manier kun je zelf ontdekken wat Aleco zo uniek maakt en welke voordelen het biedt voor jouw sportieve en sociale leven.

 

De Drie Musketiers laten zien dat sporten meer is dan alleen fysieke inspanning; het gaat om verbondenheid, vriendschap en gezamenlijke groei. Aleco biedt niet alleen een plek om te sporten, maar ook om te ontmoeten, verbinden, te delen en te inspireren.

 

Samen sporten en Elkaar Ontmoeten daar draait het bij ons om!