Voetbal Academie

Ben jij een fanatieke voetballer en wil je ook extra trainen? Dan is onze Voetbalschool echt iets voor jou!

Programma Voetbalschool

Ben jij een fanatieke voetballer en wil je beter worden? Dan is onze Voetbalschool echt iets voor jou! De Voetbal Academie is een topsportprogramma voor de talentvolle voetballer. Het is gebaseerd op programma’s en modellen van gerenommeerde fysiotherapeuten en fysieke trainers gecombineerd met de visie van Aleco. De trainingen zijn bedoeld voor talentvolle, jonge voetballers (8 – 18 jaar) die hun snelheid, voetenwerk, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren en een betere en completere voetballer willen worden. In de trainingen komt het volgende aan bod :

Trainingen van de Voetbalschool zijn in eerste instantie aanvullende en ondersteunende trainingen aan de voetbal specifieke trainingen bij je eigen vereniging. Alle trainingen worden verzorgd door professionals die op het hoogste niveau actief zijn (geweest) als speler en/of als trainer.

De Voetbalschool is onderdeel van het All Star – Talentenprogramma van Aleco. Daarnaast is Aleco partner van het High Performance Team. Hiermee ben je als talent verzekerd van de beste begeleiding en (paramedische) zorg binnen handbereik.

Abonnement

Het seizoen van de Voetbalschool loopt van september t/m eind juni en bestaat uit 40 trainingen. Een abonnement schaf je aan in de vorm van een rittenkaart. Hierbij hebben we een aantal opties:

40 rittenkaart/trainingen incl tenue = € 450
30 rittenkaart/trainingen incl tenue = € 375
20 rittenkaart/trainingen = € 250
10 rittenkaart/trainingen = € 125

De ritten zijn te besteden tussen 1 september 2020 t/m 30 juni 2021. Genoemde bedragen zijn incl. btw. Het tenue bestaat uit een All Star t-shirt, short en voetbalkousen. Desgewenst kan je deze zelf uitbreiden met een trui, lange broek, etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Wanneer je een training niet mee kan doen en nog voldoende credits(ritten) hebt mag je deze inzetten voor Fitness onder begeleiding & Skills4Sport van ons Fit&Gezond programma.

Wanneer je geblesseerd bent, kan je je ritten inzetten op onze revalidatiemomenten op dinsdagavond, donderdagavond en zondagochtend waar je onder deskundige begeleiding zo snel mogelijk weer fit kan worden.

Een rittenkaart aanschaffen doe je via de SportBit app of het webportaal van Sportbit Manager. Kies dan “Rittenkaart” en kies je rittenkaart voor de All Stars Voetbal Academie.

Download app
Klik hier om de app te downloaden voor Android.
Klik hier om de app te downloaden voor iOS.

Voetbal Academie