FIT&GEZOND

Een leven lang sporten bij Aleco onder deskundige begeleiding van betrokken coaches in een sociale setting.

 

 

PROGRAMMA

Een leven lang sporten bij Aleco. Sporten om fit(ter) te worden, om sterker te worden, of om kilo’s kwijt te raken? Dat kan in elke sportschool. Het gaat erom hoe je dat doet en met wie je dat wilt doen. Onze betrokken coaches begeleiden jou tijdens het sporten in een omgeving die ambitie en energie uitstraalt. Je vindt bij Aleco de perfecte mix van individuele aandacht, sporten op eigen niveau en afwisseling in oefen- en trainingsvormen. Bij Aleco wordt jij Fit&Gezond!

 

 

Doe mee met een van onze groepslessen, ga onze fitness in met een op maat gemaakt trainingsschema of volg een Personal Training om maximaal te werken aan je doelstellingen. Heb je een blessure of wil je ondersteuning bij herstel, bekijk dan eens ons aanbod voor sportzorg en revalidatie. Wij helpen jou Fit&Gezond te worden en te blijven! Wil je eerst eens “proeven” van ons aanbod? Meld je aan voor een proefles!

 

 

Talenten begeleiding

PERSONAL TRAINING

1 op 1 persoonlijke aandacht
MEER INFO
Sporten in een groep met deskundige begeleiding

GROEPSLESSEN

10 groepslessen voor elk niveau
MEER INFO
krachttraining

FITNESS

Individueel trainen onder deskundige begeleiding
MEER INFO
Revalidatie

SPORTZORG

Begeleiding bij revalidatie en herstel
MEER INFO
Abonnementen en rittenkaarten

ABONNEMENTEN / RITTENKAARTEN

Soorten en prijzen
MEER INFO
Boksschool

Bij Aleco behaal ik mijn doelen

Aleco geeft mij alle ruimte om op sportief en sociaal gebied mij volledig te ontwikkelen. Ik heb alle ruimte om te doen wat ik nodig heb en krijg hierin de begeleiding die ik nodig heb.

 

 

Luuk Elzinga

krachttraining

Wij bieden alles voor jouw ontwikkeling!

Aleco is een van de partners binnen het High Performance Team.

Wij bieden je daarmee een netwerk van verschillende disciplines om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling. Denk hierbij aan sportzorg, fysiotherapie, (sport)diëtiek, sportpsychologie, podotherapie, inspanningsfysiologie en talentcoaching. Wil je meer informatie? Vraag het onze trainers of bekijk de website van het Talentencentrum Zuidwest Nederland.

 

 

Fysiotherapie

(sport)diëtiek

Sportpsychologie

Podotherapie

Inspanningsfysiologie

Talentcoaching