Aleco Inside! Meet The Team Koen Martens

Mijn grootste doel als werknemer is om mensen en dan vooral kinderen iets te leren doormiddel van sport... Ik wil de jongeren het plezier in sport laten ontdekken en ervaren.

Vandaag in de Aleco Inside! Meet The Team blog stelt Koen Martens zichzelf aan jullie voor.

Introductie:

Mijn naam is Koen, ik ben 24 jaar en kom uit Roosendaal. Na mijn studie om bewegingsagoog te worden, ben ik een jaar aan de slag gegaan bij een sportschool. Zelf had ik al snel door dat ik dat werk niet voor altijd wilde doen. Ik heb toen gekozen om de lerarenopleiding te gaan doen. Na mijn eerste studie jaar kwam ik toevallig in contact met Aleco. Op dat moment waren zij opzoek naar iemand die binnen de sport met kinderen wilde werken en dat leek mij wel wat.

Wat ik doe:
Sinds ik bij Aleco werk hebben jullie mij misschien nog niet heel veel in de fitness of voor de groep gezien… Helaas

Op dit moment geef ik vooral gymlessen op het speciaal onderwijs. Dit in de vorm van sport introductie clinics voor het Mattie Sports project en invallessen. Wanneer ik wel bij Aleco ben geef ik “natuurlijk” sportlessen aan kinderen en volwassenen. Zo geef ik bootcamps, move2run en sta ik woensdagavond in de fitness klaar om jullie te ondersteunen, begeleiden en MOTIVEREN!

Mijn ervaring:
Als nieuwe medewerker heb ik geprobeerd in de korte tijd veel mee te kijken bij collega’s en de lessen. Ondertussen heb ik alle trainingen die wij bij Aleco bieden uitgeprobeerd…

jaja je raadt het nooit zelfs de bokshandschoenen heb ik aangetrokken voor een uurtje boksen, met als afsluiting een rondje sparren met “onze Rico”

Alles wat met sport voor kinderen te maken heeft vind ik geweldig. Kinderen zijn zichzelf nog volop aan het ontwikkelen en ik leer ze graag de mogelijkheden van verschillende sporten/bewegingsvormen.

Mijn doelen:
Mijn grootste doel als werknemer is om mensen en dan vooral kinderen iets te leren doormiddel van sport… Ik wil de jongeren het plezier in sport laten ontdekken en ervaren. Met als gevolg hierdoor beter worden in hun eigen sport of richting zijn of haar persoonlijke doel. Bijvoorbeeld iemand aanleren hoe je met de juiste looptechniek beter kan gaan lopen of misschien wel een marathon kan uitlopen lopen.

 

Volgende keer in de Aleco Inside! Meet The Team blog stellen wij onze All Star topper Thomas voor.