Fit en vitaal ouder worden met Aleco

Het is niet voor niets dat onze regering de sport als een belangrijk instrument ziet o.a. in de strijd tegen Corona en de gevolgen van dit virus. #InBeweging blijven is niet alleen goed voor het lichaam maar ook zeker voor de geest. Daarom is het belangrijk sport toegankelijk te maken voor iedereen. Sporten op eigen niveau maakt gelukkig en houdt de mens fit en vitaal. 

Ervaringen van toppers die fit en vitaal worden met Aleco

Zo ondervindt ook Bep (74 jaar jong). Mevrouw was voor de Corona uitbraak sportief zeer actief, maar merkt dat het snel minder is geworden door alle maatregelen. Nu heeft ze echter het punt bereikt dat haar conditie tot een dieptepunt is gezakt. Ze wilt graag weer op een verantwoorde manier aan het bewegen gaan.   

Vandaag hebben wij tijdens een proeftraining hier een eerste stap in gemaakt. Door haar te laten ervaren waarom Aleco een functionele manier van trainen prefereert, haar op een verantwoorde manier uit te dagen en haar te informeren welke mogelijkheden er zijn binnen het #TalentencentrumZuidWestNederland hoop ik haar te enthousiasmeren vaker te komen. Een prettig contact en een veelzijdige training lijken te bevallen, vrijdag komt ze weer! 

 

Ook Rini is iemand die sport met een extra reden. Rini is al jaren trouwe klant van Aleco en kent onze werkwijze door en door. Sinds 10 jaar heeft hij te kampen met COPD wat hem in het dagelijks leven al parten speelt, laat staan tijdens het sporten. Toch ziet hij de voordelen van het sporten wel in. “Wetende dat COPD nooit meer over zal gaan kan ik het door te sporten wel afremmen” zegt hij hierover. Individueel sporten met verschillende krachtvormen én een conditionele prikkel is waar Rini zich prettig bij voelt en waar Aleco voor kan zorgen. 

 

Voor veel meer mensen geldt dat #InBeweging blijven belangrijk is. Zeker mensen die te maken hebben met fysieke ongemakken als COPD of astma, te kampen hebben met gevolgen van hart- en vaatziekten of mensen die na een revalidatietraject weer actief willen zijn. Ook voor deze mensen is Aleco er. Fit en vitaal ouder worden doet ieder op een eigen manier, Aleco ondersteunt hierin! Wil jij ook fit en vitaal ouder worden met persoonlijke en deskundige begeleiding? Kijk dan eens wat wij jou te bieden hebben of vraag een gratis proefles aan!