Fitness en indoor groepstraining

Krachttraining is hot! Jong en oud duikt steeds meer het krachthonk in. En dat is goed, want deze trainingsvorm biedt veel mentale en fysieke voordelen.

Het koude weer komt er weer aan dus dat betekent binnen sporten! Bij Aleco bieden wij dagelijks diverse trainingen binnen aan. Je kan zowel individueel fitnessen als indoor groepstrainingen volgen.

Fitness, maar dan net even anders. Een perfecte mix van individuele aandacht, trainen op eigen niveau en afwisseling in oefen- en trainingsvormen wordt gegarandeerd!

Sporten om fit(ter) te worden, om sterker te worden, of om kilo’s kwijt te raken? Dat kan in elke sportschool. Het gaat erom hoe je dat doet en met wie je dat wilt doen. Onze betrokken coaches begeleiden jou tijdens het sporten in een omgeving die ambitie en energie uitstraalt. Je vindt bij Aleco de perfecte mix van individuele aandacht, sporten op eigen niveau en afwisseling in oefen- en trainingsvormen. Wij zorgen voor een persoonlijk/ individueel specifiek schema aan de hand van jouw doelen, wensen en behoeftes

“Jij weet wat je wilt, en wij weten wat jij nodig hebt!”

 

Train je liever in een groep, maar wel binnen? We hebben nu ook de volgende nieuwe groepslessen.

 

Circuittraining fitness

Tijdens een circuittraining doorloop je doorgaans een fullbody schema, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Circuittraining is een ideale manier van trainen voor mensen (bijvoorbeeld beginners) die willen afvallen, goed in shape willen zijn en het leuk vinden om in groepsverband te trainen. Het is niet geschikt voor sporters die veel spiermassa, kracht of uithoudingsvermogen willen opbouwen.

Fit Mama’s/ papa’s

Algemene training voor de ouders van onze toekomstige toppers. Om niet altijd te moeten blijven wachten wanneer uw zoon of dochter aan het sporten is. Kunt u nu terecht bij ons voor eigen sportmoment. Je werkt in een Small group met allemaal ouders van talentvolle sporters.

Tijdens deze trainingen wordt er vooral gewerkt aan versteviging onderlichaam, stabiliteit, core en uithoudingsvermogen. En dit in een gezellige luchtige sfeer!!

 

Small group fitness- Special

Voor onze specifieke doelgroep die net wat meer aandacht en specifieke/ speciale begeleiding nodig hebben. Vanwege medische aandoeningen zoals:

Meer weten over wat we specifiek kunnen beide voor u? Neem dan contact op met fysiek@aleco.nl en hij kan u veel meer vertellen over deze verschillende speciale trainingen.

Kids Fitness

We weten allemaal dat te zware krachttraining voor jonge kids niet goed is. Het zorgt voor een slechte groei door te veel druk op de groeischijven.

Wij handteren de ASM-methode.

Het ASM is andere manier van denken over bewegen en/of het onderwijs daarin. Het is een methode waarmee sporters met behulp van een verantwoorde opbouw worden opgeleid tot veelzijdige bewegers en zich van daaruit ontwikkelen tot veelzijdige sporters. Het ASM streeft naar het optimaal ontwikkelen van motorische vaardigheden (atletisch vermogen) waarbij het aanpassingsvermogen centraal staat.

Maar bovenal is het goed voor een gezonder leven met minder blessures, minder uitval en meer plezier voor elke sporter. Jong en oud, amateur of elite en sporters met of zonder een beperking.

 

Blessure of topfit? Knallen of even rustig aan? Jong of oud? Alles is mogelijk!

Alles is mogelijk want iedereen kan alles op z’n eigen manier met de juiste begeleiding.

Die juiste begeleiding kunnen wij jouw bieden. Meer weten neem dan eens een kijkje op onze website of stuur een mailtje naar chelsey@aleco.nl