Behaal je goede voornemens bij Aleco!

Het is alweer bijna zover! 2021 begint bijna en veel mensen zullen opnieuw proberen zich te houden aan hun goede voornemens. Er zijn over goede voornemens al genoeg weetjes te vinden, maar je eraan houden is nog een lastige opgaven in veel gevallen.

Een van de populaire goede voornemens is natuurlijk meer sporten. Veel mensen zullen proberen een abonnement af te sluiten bij een sportschool. Door de lockdown is het echter helaas niet mogelijk om binnen te sporten. Gelukkig bieden wij sportlessen aan in de buitenlucht, waardoor jij je goede voornemens bij ons direct kan beginnen in het nieuwe jaar. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de corona regels worden nageleefd, zodat je op een verantwoorde manier fit kunt blijven/worden.  

 

Veel mensen vinden het toch moeilijk om hun doel te behalen. Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de mensen hun voornemens niet behalen. Wij hebben een aantal tips die jou helpen om je kans van slagen te vergroten! 

  1. Maak je doelstelling concreet. In plaatst van “ik ga meer sporten”, “Ik ga elke maandag en vrijdag een uurtje sporten”. 
  2. Vertel je vrienden en familie over je doel, zij kunnen je scherp en gefocust houden. 
  3. Wie zijn goede voornemens 3 maanden volhoudt, slaagt er vaak ook in om dit voor de rest van het jaar ook vol te houden. 

Wij kunnen je natuurlijk ook helpen bij het behalen van je voornemens. Bij Aleco staat er altijd een team van professionals klaar om jou te ondersteunen en om je persoonlijke begeleiding te bieden.  

Als je niet zeker weet of buiten trainen wat voor jou is, is dit natuurlijk geen probleem. Volg een gratis proefles en ervaar het zelf. Je kan je hier aanmelden voor een gratis proefles.

Het team van Aleco wenst u een fijne jaarwisseling! En hopelijk tot snel!