Nieuwe groepslessen! Bootcamp en Move2Run

Buiten trainingen van de maand oktober: Bootcamp en Move2Run

Bootcamp training

Een bootcamp training is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in de buitenlucht samen in een groep. Dit is een full body workout van een uur, het doel?? Kracht en uithouding te verbeteren door een intense groepstraining van een uur. Tijdens dit uur komen conditionele elementen, kracht, lenigheid (jaja ook lenigheid heb je nodig tijdens een bootcamp training) en explosiviteit aan te pas.

Door samen te sporten, sporten sporters intenser dan ze individueel zouden doen, dit verhoogt de efficiëntie van de training.

Tijdens deze training zal onze trainer jouw begeleiden door middel van fitnessoefeningen met je eigen lichaamsgewicht, interval trainingen, conditie en dit kan zo nu en dan ook eens met een creatief spelletje. Dit betekent dat Bootcamp geschikt is voor mensen die willen afvallen en kracht willen opbouwen, maar ook zeker voor mensen die graag zichzelf een stukje pushen. En dit in teamverband. De trainingen zullen afwisselend zijn er worden ook geregeld oefeningen bedacht die je samen moet uitvoeren. Zo krijg je naast de training ook een leuke sociale bezigheid.

Meer weten over de voordelen van deze training en de trainingsmomenten? Vindt je hier!

Move2Run training

Vanaf 3 oktober steken wij onze move2run trainingen in een nieuw jasje.

In 10 weken tijd gaan wij samen toewerken naar jouw persoonlijke hardloop doel: Of je nu voor het eerst wil gaan hardlopen, het na lange tijd weer wilt oppakken of je huidige manier van lopen wilt verbeteren dat kan tijdens deze trainingen.

Tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteed aan alle belangrijke factoren van het hardlopen om zo je hardlooptechniek, conditie, uithoudingsvermogen te verbeteren en blessures te voorkomen.

 

Wij hebben de trainingen ingedeeld in 3 levels:

 

Wil jij meer weten over wat de levels inhouden klik dan hier!

Ga jij deze uitdaging aan? Doe dit dan samen met een trainingsbuddy en sleep elkaar over de finish (of door de 10 weken heen)…

 

Wil jij nu al meedoen schrijf je dan in voor een proefles..

bootcamp move2run