Ontdek het COOL+ programma!

Ontdek het COOL+ programma, waar een gezonde levensstijl en actief sporten samenkomen voor maximale resultaten! In dit interview delen we het inspirerende verhaal van Diandra, die haar weg naar gezondheid en plezier heeft gevonden dankzij COOL+.

Ontdek het COOL+ programma die Diandra haar leven heeft veranderd en hoe het jou ook kan helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken. Benieuwd naar haar ervaringen en inzichten? Lees snel verder en laat je inspireren om ook de stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven met COOL+.

 

Wat is COOL+?

COOL+ is een uniek programma waarin de gewoonlijke sessie COOL, gericht op een gezonde levensstijl, word gecombineerd met een actief sportprogramma. Naast de COOL sessies die je begeleiden naar een gezondere levensstijl, krijg je ook twee keer per week de kans om samen met een sportcoach te sporten, naast de COOL-sessies die je begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Met medische ondersteuning (indien nodig) en een soepele overgang naar een vervolgprogramma, garanderen we continu vooruitgang. Tegelijkertijd sport je met de hele groep, wat de groepsbinding enorm versterkt. Dus waar wacht je nog op? Spring in dit avontuur van COOL+ en ontdek in dit interview Diandra haar nieuwe wereld van gezondheid en plezier!

 

Wat was jouw reden om deel te nemen aan COOL+?

Wegens privéomstandigheden wilde ik graag afvallen en vooral lekkerder in mijn vel zitten. Ook wilde ik gezonder zijn voor mijn kinderen, zoals het kunnen meedoen in activiteiten waar ik voorheen moeite mee had, zoals in de draaimolen met mijn dochter.  Uiteindelijk heeft de huisarts me doorverwezen naar COOL+.

Toevallig was er nog plek bij Janneke’s COOL+, zo ben ik bij COOL+ terechtgekomen en de COOL+ trainingen vinden plaats bij Aleco. Het was voor mij de kans om verandering te maken in mijn gezondheid, wat ook bleek te werken ik ben inmiddels 12 kg van afgevallen! Daarnaast vond ik de prijs om in te stappen ook aantrekkelijk, zodat niemand het gevoel heeft dat het een enorme financiële last is als het niet meteen lukt.

Hoe zag het COOL+ programma eruit?

 

Het programma bestaat uit het eerste jaar uit 1 keer in de 2 maanden een sessie met de coach in het tweede jaar word dit 1 keer in de 3 maanden. daarnaast zijn er ook groep sessies waarin we leren over voeding, stressmanagement, en andere aspecten van een gezonde levensstijl. Ook hebben we twee keer per week sportactiviteiten onder begeleiding van een coach. De groepssessies zijn ook erg waardevol omdat we steun kunnen vinden bij elkaar en ervaringen kunnen delen met elkaar.

Wat is het verschil in COOL en COOL+?

Ik denk dat je het met alleen voeding niet kunt volhouden. De combinatie van sport en voeding maakte het voor mij makkelijker. Na het sporten had ik minder behoefte om ongezond te eten

, doordat ik door het uurtje sporten goed in dat ritme kon blijven zitten.

 

Hoe was het om te beginnen met het COOL+ programma?

Eindelijk mocht ik beginnen en ik was vastbesloten om er echt voor te gaan, maar het was wel spannend omdat je je hele levensstijl moet aanpassen. Sporten vond ik in het begin zeker niet het leukste onderdeel, maar dat is inmiddels wel veranderd. Het hielp ook enorm dat mijn man mee deed thuis.

 

Wat vond je van de trainingen en hoe verliep de switch na de COOL+ trainingen?

 

De trainingen waren heel positief, al vond ik de ene training leuker dan de andere. Ik merkte al snel dat ik de uitdaging miste en dat de stap naar regulier sporten buiten de groep nog groot was. Maar dankzij aanmoediging van mijn mede-COOL+ deelnemers en trainers heb ik uiteindelijk de stap gezet en nu wil ik niet meer terug!

Ik keek er in het begin best tegenop, van helemaal niet sporten naar 3 keer per week sporten bij Aleco. Maar het is me gelukt! Nu volg ik twee keer per week circuittraining en doe ik ook aan boksen. Ik voel me zoveel beter in mijn vel en dat motiveert me enorm. Het is niet altijd makkelijk, maar mijn gezondheid en mijn kinderen zijn het zeker waard.

 

Wil jij net als Diandra ook gezonder en fitter worden? Ontdek dan nu het COOL+ programma! Een tip vanuit Diandra: wanneer je begint met een leefstijlprogramma, denk er dan zeker aan om prioriteiten voor je zelf op te stellen. 

Wil je meer weten over verschillende leefstijlprogramma´s? Klik dan hier.