Ontmoet Jouw Talenten

Groei, Ontwikkeling en Zelfontdekking

SportCoachingOntmoet Jouw Talenten: Groei, Ontwikkeling en Zelfontdekking

Bij Meet Your Talents krijgen jongeren de ruimte om zichzelf te ontdekken en zowel mentaal als fysiek te groeien. In onze sportieve omgeving stimuleren we jongeren om actief deel te nemen aan diverse programma’s die zijn ontworpen om hen te motiveren, activeren en nieuwe inzichten te bieden. Benieuwd naar welke programma’s we aanbieden en hoe Meet Your Talents jongeren kan helpen?

 

BeFit: Mentale en Fysieke Ontwikkeling

Voor jongeren die extra begeleiding nodig hebben, is er BeFit. Individuele coaching brengt jongeren zowel mentaal als fysiek in beweging. Onze coaches gebruiken sport als middel om emoties te ervaren en bespreken deze tijdens de coachingsessies. Hierdoor krijgen jongeren inzicht in hun eigen gedrag, leren ze omgaan met winst en verlies, en ontdekken ze alternatieven voor uitdagingen in het dagelijkse leven.

 

Schoolfit: Balans tussen School en Persoonlijke Groei

Voor jongeren die het moeilijk hebben op hun middelbare school biedt Schoolfit onderwijs op maat. Tijdens de periode buiten school krijgen ze de mogelijkheid om aan zichzelf te werken en eventueel de overstap te maken naar een andere school. Bij Schoolfit wordt er aan school gewerkt, wordt er gesport en wordt er aandacht besteed aan sociale vaardigheden.

Meet Your Talents

Dagbesteding: Werkervaring en Zelfontdekking

Voor jongeren met een beperking of extra ondersteuningsbehoefte bieden we dagbesteding aan. Hier kunnen ze ervaring opdoen in groenonderhoud, horeca en schoonmaak. Dit traject stelt jongeren in staat zelfstandig te werken terwijl ze hun eigen talenten en ambities ontdekken. Uiteindelijk is er een mogelijkheid voor een vervolgwerkplek, waardoor jongeren een zinvolle en waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Mattie Boksen: Zelfvertrouwen en Emotieregulatie

Voor kinderen en jongeren die worstelen met emoties of behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen is er Mattie Boksen. Op een laagdrempelige manier leren ze boksen, waarbij zelfvertrouwen, discipline, doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden centraal staan. Mattie Boksen heeft niet alleen invloed op hun fysieke gezondheid, maar ook op hun dagelijks leven.

 

 

Mattie Multi Sport: Zelfvertrouwen opbouwen en sport ontdekken.

Hier draait alles om beweging, plezierige spellen en de mogelijkheid om samen met leeftijdsgenoten te sporten. Speciaal voor kinderen uit het speciaal onderwijs is dit sportprogramma ontwikkeld. Elk kind dat een beetje extra begeleiding nodig heeft, verdient de kans om deel te nemen aan reguliere sportactiviteiten, gewoon bij een vereniging in hun eigen buurt. Want iedereen hoort erbij!

Iedere zaterdag van 11:00 tot 12:00

Waarom Kiezen voor Meet Your Talents?

Waarom zou je voor Meet Your Talents kiezen? Omdat we bij Aleco geloven dat elk kind uniek is en het verdient om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Bij Meet Your Talents vinden jongeren niet alleen ondersteuning maar ook een gemeenschap die hen inspireert om hun eigen talenten te ontdekken en zo de weg in te slaan naar een positieve toekomst.

 

Hoe Kan Meet Your Talents Jongeren Helpen?

 

Meer weten over wat MeetYourTalents voor jouw kan betekenen neem een kijkje op onze website of stuur een meetyourtalents@aleco.nl 

Ben jij enthousiast geworden over mattie boksen of mattie sport vraag dan een gratis proefles aan