Interview vitaliteitsdag deelnemers

Krijg gratis inzicht in je eigen gezondheid

De Vitaliteitsdagen bij Aleco,

Vandaag hebben we iets bijzonders voor je. We gaan in gesprek met Jan Hendrikx, Joke en Annie Bouwmeester, drie geweldige deelnemers van eerdere vitaliteitsdagen bij Aleco. Ze delen hun ervaringen, gedachten en hoe deze dagen hun leven een boost hebben gegeven.

Deze blog staat in het teken van waarom zij kozen voor een deelname aan de vitaliteitsdag en wat dit voor hen heeft betekend. Twijfel je nog over zo’n dag? Hun verhalen laten je zien hoe deze dagen écht impact kunnen hebben.

Jan, Joke en Annie laten je binnen in hun ervaringen, de eye-openers die ze hebben gehad en hoe deze dagen hun kijk op gezondheid (vitaliteit) en welzijn hebben veranderd.

Twijfel je nog over deelname aan de vitaliteitsdag op 13 december? Lees verder en laat je inspireren door hun verhalen. Ze laten niet alleen een glimp zien van deze dagen, maar benadrukken ook het belang van investeren in jouw eigen gezondheid en het omarmen van een energieke levensstijl.

Jan Hendrikx

In gesprek met Jan Hendrikx, een deelnemer aan een voorgaande vitaliteitsdag. We ontdekken wat de vitaliteitsdag kan toevoegen op iemands bewustzijn over gezondheid en welzijn. Voor Jan was de motivatie om deel te nemen simpel maar krachtig: “Om te kijken hoe het met mijn vitaliteit en gezondheid is gesteld.”

De inzichten die Jan heeft opgedaan, bleken een aangename verrassing te zijn. Hij deelde, “Dat ik eigenlijk nog best vitaal ben.” Het onderstreept het belang van het bewustzijn van onze eigen gezondheid. Vaak kunnen we onszelf onderschatten of onvoldoende erkennen hoe goed we het doen.

De waarde van de vitaliteitsdag voor Jan lag in het feit dat het een meetpunt bood voor zijn vitaliteit. Hij was benieuwd naar zijn huidige staat van gezondheid en zag deze dag als een gelegenheid om zijn welzijn onder de loep te nemen. Het is een herinnering aan het feit dat het nooit te laat is om aandacht te schenken aan onze gezondheid en welzijn.

Een onverwachte ontdekking voor Jan was de zwakte in zijn armen. Hij miste daar wat kracht, iets wat hij niet had zien aankomen maar waar hij nu wel mee aan de slag kon gaan! Na deelname aan de vitaliteitsdag heeft Jan blijvende veranderingen in zijn levensstijl doorgevoerd. Hij is meer gaan sporten en volgt nu een speciaal op hem afgestemd programma om de kracht in zijn armen te vergroten.

Jan sluit af met een boodschap voor anderen: “Er zijn zoveel mensen die niet sporten, en bewegen is heel belangrijk. Het is gewoon belangrijk om te blijven sporten om vitaal oud te kunnen worden.” Zijn woorden weerspiegelen het idee dat investeren in onze gezondheid niet alleen een individuele verantwoordelijkheid is, maar ook een pad naar een vitaal leven.

Joke

Voor Joke was de motivatie om deel te nemen aan de vitaliteitsdag duidelijk:

“Het inzicht krijgen in je mogelijkheden én onmogelijkheden. Een totaalbeeld krijgen over hoe je er nou daadwerkelijk voor staat.”

De inzichten die ze heeft opgedaan, richtte zich niet alleen op de huidige staat van haar gezondheid, maar ook op de vervolgstappen in geval van lichamelijke uitdagingen. “Wat de vervolgstappen zijn als er iets niet helemaal in orde is lichamelijk. Dan kan je er hier, bij Aleco, samen naar kijken,” deelde ze.

Joke benadrukte verder waarom deze dag zo waardevol voor haar was. “Aan sommige dingen denk je niet zo snel, tijdens de vitaliteitsdag worden dingen getest waar je zelf niet bij stil zou staan.”

Voor degenen die nog aarzelen om deel te nemen aan een vitaliteitsdag, deelt ze een boodschap: “Inzicht krijgen in je eigen gezondheid, is gewoon heel belangrijk, je denkt niet altijd na bij wat je kan mankeren en waar je ook iets aan kan doen.”

Annie Bouwmeester

Annie Bouwmeester is een deelnemer geweest aan de vitaliteitsdag bij Aleco. Haar motivatie om deel te nemen aan deze dag was helder. “Ik wilde weten welke tekortkomingen ik had en waar ik wel goed op scoorde.”

Een van de meest waardevolle inzichten die Annie heeft verkregen, draait om het belang van evenwicht. Ze deelde, “Dat evenwicht heel belangrijk is voor mij persoonlijk, ik ben me ervan bewust dat dit een aandachtspunt is voor mij.”

Annie waardeerde de vitaliteitsdag ook om de nadruk die Aleco legt op vitaliteit en gezond ouder worden. Ze merkte op, “Dat er hier bij Aleco aandacht aan vitaliteit en gezond ouder worden aan besteed kan worden.”

Een positieve verrassing voor Annie was het sociale aspect van de dag. Ze deelde, “Het contact met de trainers en de groep, het is heel sociaal en gezellig. Je maakt ook vriendschappen bij het koffiemomentje na de trainingen.”

Voor degenen die twijfelen om deel te nemen aan een vitaliteitsdag, deelde Annie een reden.  “Mensen zijn zich niet bewust van de gesteldheid van hun eigen lichaam als er nooit naar gekeken wordt, en via deze manier kan je ondervinden hoe je er voor staat.”

 

Aanmelden

Ben jij na het lezen van de verhalen overgehaald? schrijf je dan in voor de vitaliteitsdag via onderstaande inschrijflinks:

Ochtenddeel van 09:30 t/m 11:30

https://aleco.sportbitapp.nl/cbm/training-info/13-12-2023/09:30/24681/

Middagdeel van 13:30 t/m 15:30

https://aleco.sportbitapp.nl/cbm/training-info/13-12-2023/13:00/24682/

 

Heb je vragen of wens je meer informatie hoe wij jouw kunnen helpen bij vitaliteit?
Stuur dan een mailtje naar fysiek@aleco.nl of bel naar 0165-743005

Vitaliteit