VitaalFIT | Ouderen

Samen Fit en Vitaal ouder worden

Sporten en ontmoeten

Ouder worden is een onvermijdelijk onderdeel van het leven. Het betekent echter niet dat we moeten stoppen met een actieve en gezonde levensstijl te leiden. Sterker nog, het is essentieel om juist op latere leeftijd goed voor ons lichaam te zorgen. Een belangrijk aspect van een gezonde levensstijl is voldoende lichaamsbeweging.

VitaalFIT van Aleco is een effectief programma waarin je je conditie verbetert en spieren versterkt. Je beweegt op maat en iedereen kan alles, maar op zijn eigen manier. Wil je op een verantwoorde manier- en onder deskundige begeleiding in een ontspannen setting sporten om je stabiliteit, je coördinatie, je kracht en je conditie verbeteren dan is VitaalFIT voor ouderen zeker geschikt!

 

Samen sporten is een ideale manier om energie te bundelen. Het motiveert om te weten dat je niet alleen staat in je sportieve inspanningen. Deze gedeelde ervaring fungeert als een stimulans om te blijven trainen en jezelf voortdurend te verbeteren.

Naast sporten hebben we ook aandacht voor het sociale aspect. De nazit is dan ook net zo belangrijk als het sportmoment. Gezellig met leeftijdsgenoten onder het genot van een bakje koffie nakletsen is vaste prik!

VitaalFIT 60+

Een leven lang fit? Het kan!
MEER INFO

Valpreventie

MEER INFO

Bewegen met...

Een aandoening is geen belemmering
MEER INFO

Vitaliteitsdagen | Masterclasses

Kennis, ondersteuning en motivatie
MEER INFO

We doen
het samen!

Het programma wordt
uitgevoerd
in
samenwerking met
verschillende partijen
onder de noemer:
Zorg-Beweeg-Ontmoet
Netwerk