Voetbaltips van Aleco’s voetbalschool!

Voetbaltips vanuit de voetbalschool van Aleco.

Voetbaltips van Aleco’s voetbalschool!

De Voetbal Academie van Aleco is een voetbalschool gevestigd in Roosendaal. Wij trainen fanatieke voetballers om nog beter te worden. Met onze professionele staf proberen wij het beste uit onze talenten te halen. In dit artikel gaan we jullie een aantal tips geven om je voetbal skills te verbeteren.

Voetbalschool

Tip 1 Basisvaardigheden:

Topsporters hebben de basisvaardigheden van voetbal feilloos onder controle. De basisvaardigheden zijn aannemen, passen, schieten en dribbelen. Hieronder staan een aantal oefeningen hoe jij je vaardigheden kan verbeteren.

Aannemen:

Passen:

Schieten:

Dribbelen:

 

Tip 2 Train je zwakke been:

Train je zwakke been, dit kan je doen door de bovenstaande oefeningen ook met je zwakke been uit te voeren. Wanneer je een goed getraind zwak been hebt, ben je moeilijker te verdedigen en kan je de tegenstander makkelijker verrassen.

 

Tip 3 Evalueren van wedstrijden:

Profclubs en topsporters evalueren altijd hun wedstrijd. Tegenwoordig worden ook veel amateur voetbalwedstrijden op beeld vastgelegd. Probeer je wedstrijden terug te kijken en zoek naar een aantal goede punten en een aantal verbeterpunten.  Denk hierbij aan je positionering. Maak je bijvoorbeeld de juiste keuzes in het veld? Probeer de volgende wedstrijd je minpunten te verbeteren en kijk de wedstrijd terug om te zien of dit daadwerkelijk gelukt is.

Om de basisvaardigheden optimaal te trainen zal je veel partij vormen moeten spelen. Dit kan bij het lokale voetbalveldje, op de training, tijdens de wedstrijd en bij de voetbalschool van Aleco. De trainingen zijn aanvullend op je reguliere voetbaltraining en zullen ervoor zorgen dat je tijdens de wedstrijd beter zal gaan presteren. Voor meer informatie check onze website.

 

Aleco werkt samen met verschillende partijen om jou te ondersteunen in jouw talent. Wil jij je ook meer uit je sport halen? Kijk dan of onze partners van het High Performance Team van Talentcentrum Zuidwest Nederland ook iets voor jou kunnen betekenen!