Back to school/work! STRUCTUUR

Ontdek onze tips om weer in het ritme te komen voor school en werk

Back to school/work! Structuur waarom is dat zo belangrijk?

 

Het einde van de zomervakantie is voor velen al in zicht, of misschien ben je zelfs al weer even aan het werk. Voor de meeste altijd weer een aandacht om terug in ritme te komen. Daarom heeft Aleco deze tips voor een frisse start!

 

Binnen Meet Your Talents! helpen we het hele jaar door jongeren en volwassenen weer terug SchoolFIT of WorkFIT te worden. We richten ons namelijk op een kwetsbare doelgroep die door (persoonlijke) omstandigheden gedeeltelijk of volledig zijn uitgevallen op school of werk. Ons belangrijkste uitgangspunt is bouw het rustig op. Verwacht niet van jezelf dat je gelijk weer alles kan oppakken maar stel kleine haalbare doelen.

 

Voor onze AllStars is de uitdaging dubbel zo groot; niet alleen beginnen ze weer met school/werk, ook starten ze weer met trainen voor hun topsport. Voor hen is een goede planning extra belangrijk. Plan op tijd je (school)werk en trainingen in zodat je beide evenveel aandacht kunt geven.

 

Bij Fit&Gezond verzorgen we graag leuke en uitdagende trainingen aan onze sporters. Onze trainers streven er naar om elke sporter met een voldaan gevoel weer de deur uit te zien lopen. Maak daarom genoeg tijd voor inspanning en ontspanning. Na een lange werkdag je hoofd leegmaken tijdens een van onze groepslessen kan bijvoorbeeld erg verfrissend zijn. Of begin de dag Fit4TheJob met een van onze ochtend traingen.

 

Tot slot nog een laatste advies vanuit Jouw Team In Beweging. Bepaal je doel voor de aankomende periode. Doe dit bij voorkeur samen met je team. Het hebben van een duidelijk doel voor ogen geeft je de motivatie om met enthousiasme van start te gaan. Voor je het weet, zit je weer helemaal in je vertrouwde ritme.

 

Kortom, het omarmen van structuur tijdens de overgang van vakantie naar school of werk is als het vinden van een kompas dat je leidt. Het houdt je georganiseerd, helpt je productief te zijn en laat je je doelen bereiken. Dus, bij “Terug naar school/werk!”, onthoud dat structuur de sleutel is tot een soepele start en een succesvolle hervatting.

"</p