Boks Academie

Aleco biedt de beste begeleiding voor boksers in West-Brabant, met ondersteuning voor boksers op ieder niveau en met ieder doel!

De Aleco zekerheden:

Wil jij aan het einde van de dag even stoom afblazen?    Of juist specifiek trainen om het hoogste podium van de bokswereld te bereiken? De Aleco Boks Academie heeft voor elk niveau bokser een groep om bij aan te sluiten. Of je nu een beginnende bokser bent die puur aan zijn conditie wilt werken of een ambitieuze atleet bent die de stap naar de top wilt maken. Wij delen jouw passie!

Aleco is het thuis van velen sporttalenten en topsporters, de plek waar toppers elkaar ontmoeten en elke dag het maximale proberen te bereiken. Trainers, coaches en medewerkers zijn elke dag weer bezig met hun beroep: het VAK van verbeteren van sportprestaties (en mens).

Binnen de boksschool staan wij garant voor de Aleco zekerheden. Deze zijn: professionele begeleiding, uitdagende trainingen, een positieve en veilige benadering van het boksen, voor elk niveau een groep om bij aan te sluiten, individuele begeleiding, actief zijn in een topsport omgeving en toegang tot een team van specialisten (zoals fysiotherapie en mental coaching).

Meer weten? Bekijk dan de blokken op deze pagina voor meer informatie over de verschillende groepen en hun unieke eigenschappen!

Boksschool
Kids boksen
Jeugd boksen
Coaching & begeleiding
Internationaal boksen
Boksen in Roosendaal

Boxing4All

Recreatief
MEER INFO
Boksen voor kinderen

Kids boksen

All Stars
MEER INFO
Boksen voor vrouwen

Ladies Only

Recreatief
MEER INFO
Boksen voor jongeren

Jeugd boksen

All Stars
MEER INFO
boksen voor vrouwen

HIIT boksen

Recreatief
MEER INFO
Internationaal boksen

Elite boksen

All Stars
MEER INFO

Parkinson Boksen

Boksen met Parkinson? HET KAN!
MEER INFO
Personal training boksen

Fit4TheJob & Personal Training

Recreatief
MEER INFO
Sporten in een groep met deskundige begeleiding

Clinics, workshops en teambuilding

Overige
MEER INFO
Jaarplanning

Jaarplanning

Overzicht, thema's en verankering
MEER INFO
Abonnement

Abonnementen

De deal die je krijgt!
MEER INFO